Yoldan çıkmayan araba!!!

Honda marka arabalara oldum olası aşığımdır 🙂 Sebebi çok eski yıllara dayanmakta. Hani rahmetli Kemal Sunal abimizin bir filmi vardı, Japon Gelin diye. O gün bugündür Japon teknolojisinin gelebileceği son nokta olarak robot gelinleri görüyordum, tabi o zaman çocukluk yılları :D.

Neyse bu olay bir yana ama Japonlar yapmış abi dedirten bir haberim var sizlere. Japon otomotiv üreticisi Honda yoldan çıkmayan araba yapmışlar. Ama bu otomobilin Ülkemin güzel(!) yollarında nasıl yoldan çıkmayacak merak ediyorum doğrusu. Çünkü bizim yollar Japonyadaki gibi değiller ki. Unutmadan buraya bir anekdot ekleyeyim, dayım geçmiş yıllarda işi dolayısıyla Japonya‘ya çok gitti geldi. Gittiğinde de 2-3 ay kalıyordu ve bir gün bana İstanbul yollarında yürürken şunları söyledi: ” yahu ben japonya’da 2-3 ay kalıyorum bir kerecik ayakkabımı boyamadım, burda havalimanından eve gelene kadar ayakkabımı boyamak zorunda kaldım.” Ne enteresan değil mi?

Neyse anlaşılan Japon kardeşlerimiz yine kendilerine göre bir araba yapmışlar. Biz tabi zeki Türk milleti olarak Hondanın bu yeni model yoldan çıkmayan ACCORD ‘unu Türkiye şartlarına uyarlamasını biliriz. Eee.. nede olsa doğan görünümlü şahin otoyu biz ürettik 😀 Bu kadarcık modifiyeyi yaparız değilmi.
Haber Listemize Abone Olun
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
100'lerce takipçimizin arasına katılmaya ne dersiniz? Takipçilerimiz düzenli olarak sitemizde yayımlanan tasarım, teknolojik gelişmeler ve güncel konuları düzenli olarak e postalarına alıyor.
Spamı sevmiyoruz. E posta adresiz herhangi bir şekilde satılmayacağını veya başka bir yerde paylaşılmayacağını taahhüt ederiz.

One Comment

  1. karga 26/04/2008

Add a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir