Reklam

Sitemize aylık sadece 10 TL karşılığında reklam verebilirsiniz. vermek için yapmanız gereken ise çok basit. Aşağıdaki iletişim formu ile iletişim kurmanız gerekiyor. Link değişimi yapmak için yine aşağıdaki iletişimi formunu kullanmanız gerekiyor. Link değişim yapmak için tek şartımız ise değişim yapacağınız sitenin PR değerinin sitemizin PR değerinden düşük olmamasıdır. Fakat yeni açılan ve kaliteli içerik üreten siteler bu kısıtlamaya dahil değildir. Link değişimi için 30*30 boyutlarında gif resminiz olmalı. Link değişimi için kullanacağınız resmim ise aşağıda.

Sitemizin günlük ortalama ziyaretçi trafiği 3000 civarında olmakla beraber her geçen gün daha da artmakta. Ayrıca sitemizin ziyaretçilerinin %90 ı google ve diğer arama motorlarından gelmekte.

Haber Listemize Abone Olun
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
100'lerce takipçimizin arasına katılmaya ne dersiniz? Takipçilerimiz düzenli olarak sitemizde yayımlanan tasarım, teknolojik gelişmeler ve güncel konuları düzenli olarak e postalarına alıyor.
Spamı sevmiyoruz. E posta adresiz herhangi bir şekilde satılmayacağını veya başka bir yerde paylaşılmayacağını taahhüt ederiz.

One Comment

Add a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir