Gülben Ergen Uzun Yol Şarkıları Albümü 2009 Dinle

gulbenergen uzun zamandır yeni bir albüm çıkarmıyordu ve bu hasret Uzun Yol Şarkıları Albümü ile son buldu. Uzun yol albümünde ise neler yok ki? Birbirinden güzel parçaları sıralamış yine. Bence hemen marketlere uğramanız gerekiyor. Bu kadar kaliteli bir albüm alınmaz mı yahu. Sanatçılarımıza onların albümlerini satın alarak destek olalım. Bu şekilde onlarda daha kaliteli albümler çıkartmaya devam edeceklerdir.
İşte Gülben Ergen’in Uzun Yol Şarkıları Albümü

Albüm içeriği
1-Üzgünüm
2-Bu Su Hiç Durmaz
3-Çilekli
4-Giden Günlerim Oldu
5-Eskiden Olsa
6-Söz
7-Tam Ortasındayım
8-Kördüğüm
9-Bir Şans Daha
10-Çilekli – Versiyon


Find more music like this on Türk Blog Yazarları

 

Lütfen Dikkat
Buradaki şarkılar tanıtım amaçlı konulmuştur.Şayet müzik sahibi ya da resmi temsilcisi olarak buradan kaldırılmasını istediğiniz yazı ve media player olursa, kurumsal e-postanızı kullanarak admin[at][aksamuzeri.com] adresine bir e-posta göndermeniz yeterlidir.Diğer e-postalardan gelen mailler ve konulara yapılan yorum halındeki uyarılar dikkate alınmayacaktır.Sanata Ve Sanatçıya destek için lütfen orjinal albümler alalım

Haber Listemize Abone Olun
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
100'lerce takipçimizin arasına katılmaya ne dersiniz? Takipçilerimiz düzenli olarak sitemizde yayımlanan tasarım, teknolojik gelişmeler ve güncel konuları düzenli olarak e postalarına alıyor.
Spamı sevmiyoruz. E posta adresiz herhangi bir şekilde satılmayacağını veya başka bir yerde paylaşılmayacağını taahhüt ederiz.

One Comment

  1. sedammm 30/05/2009

Add a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir