Recep İvedik 2 Filmi İzle

Recep İvedik 2 13 Şubat tarihinde gösterime girmesi ile beraber birçok tartışma yaşanmaya başladı. İlk önceleri Cem Yılmaz’ın AROG’u ile kıyaslanmaya başladı. Acaba hangisi daha güzeldi? Kimisine göre AROG’un esprileri daha kaliteli olduğunu söyledi kimileri ise Recep İvedik 2 nin argo küfürlerin daha da yumuşatılmış şekilleri ile izleyicisine hiçbir şey katmayan bir olduğu konusunu tartıştılar. Her ne olursa olsun halk bu tür filmleri sevdiği için gişe rekorları kırması normal. Çünkü halk gündemin sıkıcılığından kendisini bir an olsun  uzaklaştıracak bir şeyler aramakta. Bunu da sinema gibi etkinliklerde bulmakta.recep_ivedik_5b1_5d

Recep İvedik 2 filmi uzun bir fragmandan oluşuyor gibi aslında. Ben filmi izlemeden önce herkes gibi fragmanlarını izledim ve filmi izledikten sonra aslında Recep İvedik 2 de pek te birşey olmadığı kanaatine kapıldım. Nedeni gayet açık. Fragman 3 dakika 9 saniye film ise 60 dakikadan biraz daha uzun. Aralara yeni bir şey eklemeden 3 dakikalık fragmanı 60 dakikaya çıkarma başarısından başka bir özelliği olmayan bir film bana göre. Ama yine de izlenen filmler arasında. Halkın tercihlerine saygı göstermek gerek.

 

Recep İvedik 2 Fragmanı izle

Haber Listemize Abone Olun
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
100'lerce takipçimizin arasına katılmaya ne dersiniz? Takipçilerimiz düzenli olarak sitemizde yayımlanan tasarım, teknolojik gelişmeler ve güncel konuları düzenli olarak e postalarına alıyor.
Spamı sevmiyoruz. E posta adresiz herhangi bir şekilde satılmayacağını veya başka bir yerde paylaşılmayacağını taahhüt ederiz.

Add a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir