Çevre Dostu Kağıt Tabaklar

Geçtiğimiz yaz birçok şehir su sıkıntısı çekti ve bunun nedeni olarak insanoğlunun sebep olduğu “Küresel ısınma” olarak gösterildi. İşte bu “Küresel Isınma” nedeni ile yeni iş alanları ve yeni yeni ürünler ortaya çıkmakta. Bu gün sizlere tanıtacağım yeni ürün, çalışkanlıkları ile ünlü olan Japonlar tarafından yapılmış bir ekolojik üründür.

Co. LTD. adlı bir firma boş durmamış ve doğaya zarar vermeyen bir ürün tasarlamış. Bu ürün günlük hayatımızda çoğu kez kullandığımız plastik veya köpükten yapılmış bardak, tabak vs. gibi ürünleri doğaya zarar vermeyen ve kısa sürede toprağa karışabilen bir özellik taşıyor. Bu söz konusu bardak, tabak ve diğer ürünleri şeker kamışının posasından yapmışlar. Aşağıdaki resimlere baktığınızda ürünü nasıl yaptılarını ve neler yaptıklarını daha iyi anlayacaksınız. Bu ürünler arasında kahve fincanından şarap bardağına tabaktan çorba kasesine kadar çeşitleri bulunuyor. Tabi bu ürünleri Japon kültürüne göre tasarlamışlar. Bizede herzamanki gibi Japon kardeşlerimizi tebrik etkmek kalıyor.


zp8497586rq
Haber Listemize Abone Olun
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
100'lerce takipçimizin arasına katılmaya ne dersiniz? Takipçilerimiz düzenli olarak sitemizde yayımlanan tasarım, teknolojik gelişmeler ve güncel konuları düzenli olarak e postalarına alıyor.
Spamı sevmiyoruz. E posta adresiz herhangi bir şekilde satılmayacağını veya başka bir yerde paylaşılmayacağını taahhüt ederiz.