Dünyanın en iyi fotoğrafları

Dünyanın fotoğrafları belirlendi. Dünyanın dört biryanınındaki foto muhabirlerinin yakalamış olduğu birbirinden ilginç ve bir o kadar da düşündürücü karelerden 27 tanesi belirlendi. Seçmeleri yapan kuruluş ise The Color Awards. Ben de kendimce bir seçme yaptım ve sırasıyla ilk 5 tekileri sizlerle paylaşmak istedim. Resimlerin tamamına buradan bakabilirsiniz.

01 Bu resim bana göre çaresizliğin fotoğrafı değil, insan oğlunun acımasılığını ifade ediyor. Hakça kaynak paylaşımını birkez daha gündemimize almak gerek.

20Bir anne ve çocuğu. Dikkat ettiniz mi bilmiyorum ama annenin ayağı protez ve resimden anladığım kadarıyla tahtadan yapılmış. Afrikada yaşanan iç savaş bu ve bunun gibi birçok drama sahne olmakta. Peki şimdi soralım,orda iç savaşı kim yada kimler hangi emelleri uğruna çıkarıyor?”

19Yavru kaplan ve yavru maymun. Ne kadarda masun bir poz vermişler. Farklı dünyaların hayvanları olsalarda bir arada yaşamasını, en önemliside paylaşmasını biliyorlar. Ya insanlar ne yapıyor dersiniz… Bunun cevabını 1. fotoğrafımız vermiş olmalı.

03Anne şefkatini en iyi anlatabilecek fotoğraflardan bir tanesi daha. Hayvan bile olsa yavrusuna özen gösteriyorlar işte. Peki ya dünyanın dört bir yanında ki yetim hanelerde yaşamak ve o zor şartlarda büyümek zorunda kalan, anne ve baba şefkatinden yoksun büyüyenlere ne demeli. onları annelerine ve babalarına ne demeli?

08 Bu fotoğraf bana masumiyeti anlatıyor. Sanırım bir kedi ve ilgisini çeken bir objeye bakıyor ve çözümlemeye çalışıyor.

Haber Listemize Abone Olun
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
100'lerce takipçimizin arasına katılmaya ne dersiniz? Takipçilerimiz düzenli olarak sitemizde yayımlanan tasarım, teknolojik gelişmeler ve güncel konuları düzenli olarak e postalarına alıyor.
Spamı sevmiyoruz. E posta adresiz herhangi bir şekilde satılmayacağını veya başka bir yerde paylaşılmayacağını taahhüt ederiz.

Add a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir