Sony Sountina Cam Hoparlör

sountina 2 Sony yeni bir hoparlör üretti. Bu hoparlörün adı Sony Sauntina. Fakat bu yeni hoparlörün diğer hoparlörlerden farklı bir yönü var. Bu farklı yön ise 360 derece ses yayması. Bu hoparlörde sesi alırken oda içerisindeki konumunuz önemli değil. Çünkü bu yeni sistem ile artık bu sorun ortadan kalkmış durumda.

sountina 1

Tabi bu ürünümüzün fiyatı biraz pahalı. Tam 5000 ingiliz sterlini. Bu ürünü diğer ahşap kaplama ürüne tercih edecek varmıdır bilinmez.

Bu ürün en iyi performansı geniş odalarda veriyor. Eğer siz bu ürünü küçük bir odada kullanmayı düşünüyorsanız paranızı boş yere harcamayın. Bu ürün üretim aşamasında ’nin merkez binasında denenmiş ve 100 metre uzaktan ses net olarak duyulabiliyormuş.

Sauntina ismini ise ingilzce ses anlamına gelen “Sound” ile kaynak anlamına gelen “fountain” kelimelerinin birleşiminden türetilmiş. Ürün 13 cm lik bir subwoofer ve 7 cm’lik orta boyutta bir hoparlörden oluşuyor. Hoparlör çalıştığında cam tüpün içerisinde hoş bir ışık ortaya çıkyor. Işık sese göre mor, pembe, mavi ve amber renklerinde değişiyor.

Ürün önümüzdeki ay Japonyada piyasada olacak, dünya çapında ise yıl sonunu bulması bekleniyor. Fakat fiyatını tekrardan hatırlatmakta fayda var. 5000 ingiliz sterlini ?

sountina 2

sountina 3

resimler: gizmodo.com

Haber Listemize Abone Olun
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
100'lerce takipçimizin arasına katılmaya ne dersiniz? Takipçilerimiz düzenli olarak sitemizde yayımlanan tasarım, teknolojik gelişmeler ve güncel konuları düzenli olarak e postalarına alıyor.
Spamı sevmiyoruz. E posta adresiz herhangi bir şekilde satılmayacağını veya başka bir yerde paylaşılmayacağını taahhüt ederiz.

Add a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir