Gelecekte Sırt çantaları Böyle Olacak

Gelecekte elektronik cihazlar öyle değişik formlarda olacaklar ki bizi sarıp sarmalayacaklar. Teknolojik cihazlar tekstille iç içe olacaklar ve giyilebilir teknolojik ürünler haline dönüşecekler. adlı sırt çantası ile şuan hayal gibi gelen haberleşme cihazına dönüşen sırt çantaları ile karşılaşacağız.

Sırt çantamızın en önemli özelliği her tarafından teknoloji adına birçok şeyin bulunması ve tasarımının da bu amaç için yapılmış olmasıdır. Androcell sırt çantasında cihazların çalışması için gerekli enerjiyi sağlayacak güneş panelleri bulunuyor. Aynı zamanda biyolojik özellikleride bünyesinde barındırıyor.

Bir Androcell çanta ile verilerinizi saklayabilir, yeni dosyalar oluşturabilir ve görüntüleyebilirsiniz. Tüm bu özelliklerinin yanında üretiminde tamamen organik malzemeler kullanılarak kullanım ömrü sonunda çevreye petrol ve

petrol türevi atık bırakmak yerine organik, doğaya kolay karışabilmesiyle çevreye de zarar vermiyor.

Bu ürünün tasarımcısı ise Karan Singh Gandhi.

Haber Listemize Abone Olun
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
100'lerce takipçimizin arasına katılmaya ne dersiniz? Takipçilerimiz düzenli olarak sitemizde yayımlanan , teknolojik gelişmeler ve güncel konuları düzenli olarak e postalarına alıyor.
Spamı sevmiyoruz. E posta adresiz herhangi bir şekilde satılmayacağını veya başka bir yerde paylaşılmayacağını taahhüt ederiz.

Add a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir