Volkswagen Concept T: Harika Bir Araba

_volkswagen-concept-t-1Volkswagen marka arabalara oldum olası hayranım.Bu arabalara nasıl hayran olunmaz ki? Bakın 2004 yılında Detroit ’da bu yeni arabayı tanıtan Volkswagen off-road kavramına yeni bir bakış açısı kazandırmak istemiş. Off-road arabalar hep hantal görünümlü olacak değiller ya?

Volkswagen Coupe tarzında bir off-road denemesi ile off-road kavramının tanımını yeniden yazmak istediğini ortaya koymuş aslında. Bu farklılığı yaratmak için ilk önce aracın tasarımında bazı değişiklikler yapmış. Bu değişikliklerin başında ise hantal görünümlü bir off-road aracı yerine daha sportif bir görünüm kazandırılmış. Aracın kapılarının kuş kanadı gibi yukarı yönlü açılması ise tasarınma ayrı bir güzellik katmış.

Aracın özellikleri ise gerçekten harika (tabi bana göre). Öncelikle şunu belirteyim ki yeni tiptronic otomatik vitesi ile araç kullanmak harika olacaktır. Aracın 241 beygirlik güçlü motoru ise off-road keyfinize keyif katacaktır.

T 0 dan 100 km’ye 6,9 sn. de ulaşıyor ve ulaştığı maksimum hızı ise 230 km.

19 inçlik lastikleri ile araç daha da heybetli görünüm kazanmış. İç donanımlarda kullanılan yumuşak plastik malzeme ise aracın kaliteli bir ürün olduğu hissini uynadırıyor. Yani maliyet azaltmak uğruna hiçbir girişimde bulunulmamış.

Aracın diğer resimleri için tıklayın.

Haber Listemize Abone Olun
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
100'lerce takipçimizin arasına katılmaya ne dersiniz? Takipçilerimiz düzenli olarak sitemizde yayımlanan tasarım, teknolojik gelişmeler ve güncel konuları düzenli olarak e postalarına alıyor.
Spamı sevmiyoruz. E posta adresiz herhangi bir şekilde satılmayacağını veya başka bir yerde paylaşılmayacağını taahhüt ederiz.