İşte Yeni Temam Sizlerle…


Bu gün itibariyle yeni temamı sizlerle paylaşıyorum. Bu temanın orjinali damacana.org’un livetr teması. Bu temaya birkaç ince ayar çektim ve “şimdilik” bu kadar yapabildim. Şimdilik diyorum, çünkü malumunuz KPSS’ye az kaldı ve şu son günlerde ona biraz daha fazla zaman ayırmak gerekiyor. Neyseki
bulabildiğim vakitlerde günde birkaç saatimi ayırarak temamın son hali bu şekilde. Sizlerden olumlu yada olumsuz eleştiri-yorumlarınızı bekliyorum. Daha başka tavsiyeleriniz varsa yorumlarda belirtirseniz daha iyi bir yapmama yardımcı olacaksınız. Çünkü hernekadar ben bu temaya ayarlamalar yaparken olabildiğince objektif olmaya çalıştım. Ama insan kendi kendine bazı olası eksiklikleri anlayamıyor.

Haber Listemize Abone Olun
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
100'lerce takipçimizin arasına katılmaya ne dersiniz? Takipçilerimiz düzenli olarak sitemizde yayımlanan tasarım, teknolojik gelişmeler ve güncel konuları düzenli olarak e postalarına alıyor.
Spamı sevmiyoruz. E posta adresiz herhangi bir şekilde satılmayacağını veya başka bir yerde paylaşılmayacağını taahhüt ederiz.

4 Comments

  1. bloggErdal 10/06/2008
  2. amanhem 10/06/2008
  3. bloggErdal 09/06/2008

Add a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir